tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

Prylstaden är en butik på internet, fullspäckad med spännande saker inom många olika kategorier. Läs gärna mer om vårt sortiment under fliken "våra övriga produkter".

Bland smarta prylar för vardagsbruk, samt skojiga och finurliga saker för underhållning, hittar du alltid något hos oss. Vi är specialiserade på övervakning och spionsaker men har sedan starten utökat vårt utbud rejält. Vårt största intresse är fortfarande övervakningsprylar och kan med om denna typ av produkter än de flesta andra. Vi har dessutom ett mycket noga utvalt sortiment och levererar produkter till både privatperoner och företag. Om det är något du undrar över när det gäller xenonlampor, spionprylar och övervakningssystem, eller vilken annan pryl du än finner i vår butik, så finns vi som arbetar här på Prylstaden alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Bäst grej till bäst pris

Den som gillar prylar brukar också gilla att köpa prylar till bra priser. Det är de som ofta handlar grejer på internet som har bäst koll på var varje sak kostar minst. Vi här på Prylstaden har en lägsta pris garanti där du som handlar hos oss kan känna dig trygg i att du alltid hittar den produkt du vill ha till bäst pris i vår butik. Med det sagt så vill vi understryka att våra produkter inte är av den "billiga sorten", utan av hög kvalitet. Tiderna då vi pryltokar samlade på oss skräp bara för att det inte kostade någonting är förbi. Idag är kvalitet a och o.

Öppet köp och garanti

Vi ger såklart 30 dagars öppet köp på de saker du köper från oss, det inkluderar även våra xenonlampor. Dessutom ger vi ett års garanti på alla produkter, så hårda krav har vi på de saker vi tar in till försäljning och så hårda krav hoppas vi att du som konsument har på saker som du köper.